Bujinkan Kaigozan Dojo välkomnar er till ännu ett seminarium...

Duncan Stewart har tränat Bujinkan Budo Taijutsu sedan 1988 och innehar graden Judan Kugyo (15:e Dan). Han har bott och tränat regelbundet med Hatsumi Soke, Nagato Shihan, Noguchi Shihan, och Someya Shihan sedan 2004. Duncan var Nagato Shihans primära uke i två år när man studerade Gyokko-ryu och Kukishinden-ryu densho. Duncan erhöll guldmedalj och diplom av Soke för hans bidrag till många Bujinkan-uppvisningar i Japan. Han håller också träningar regelbundet i Bujinden och Kashiwa.

Duncan kommer att hålla två läger i Europa under våren, först kommer han att besöka Bujinkan Østerbro Dojo i Köpenhamn och helgen efteråt i Bujinkan Kaigozan Dojo i Stockholm. Missa inte detta unika tillfälle att få träna med en av de mest erfarna västerländska Shihan som bor och tränar i Japan.

Duncan video's på YouTube [ Nawa no kankaku | Kuki taisho | Bujinkan enbu (Bisento) | Togakure-ryu ]

Lägertema: Årets Bujinkan tema (inte bestämt ännu)

Instruktör: Duncan Stewart 15e Dan (Japan)

Plats: Lägret är i Solna Judoklubb, Ankdammsgatan 23 i Solna (klicka här för karta). Extra träningen på Fredag är i Kaigozan Dojo, Albygatan 117 in Sundbyberg

Schema: 3-4 April 2010, Lördag kl 11:00-18:00 (inkl längre lunch paus). Söndag kl 11:00-15:00 (inkl kort lunch paus). Vi öppnar upp dojon ca 30 minuter innan vi börjar. Försök komma tidigt så att vi hinner med registreringen och kan starta i tid.

Pris: Om du anmäler dig och vi har din betalning på vårat konto innan Onsdag den 3:e Mars 2010 så får du lägerpriset rabatterat till 850 kr eller 500 kr för en dags träning. Om vi inte har din betalning i tid eller om du betalar senare utgår rabatten, och då kostar lägret 1000 kr, eller 600 kr för en dag. i mån av plats

Lunch: Vi kan endast erbjuda lunch om det framgår i anmälningsformuläret. Det finns många restauranger i närheten där vi brukar arrangera läger, klicka på kartlänken ovan så ska det finnas restauranger utmärkta.

Övernattning: i dojon är gratis, ta med luftmadrass och sovsäck. Vi har dusch, toalett och kök (ingen matlagning i dojon)

Läger DVD: Vi filmar oftast våra läger och gör DVD (alltid NTSC, regionsfria som fungerar på alla moderna DVD spelare). Du kan förbeställa DVD'n för 220 kr (inkl porto) innan lägret är över. Vi skickar den till din postadress några veckor senare. Du kan senare köpa filmen och många andra äldre lägerfilmer från våra seminarier på BudoShop.se.

BudoShop.se: kommer att finnas på plats med ett begränsat utbud. var vänlig kontakta oss innan lägret om det är något speciellt du vill att vi tar med till lägret.

Anmälan: Gå till vår hemsida och fyll i anmälningsformuläret, du hittar det på några få klick. Var detta ett mejlutskick från oss, så brukar vi skicka ett anmälningsformulär i separat e-mejl.

www.kaigozan.se