Bujinkan Kaigozan Dojo välkomnar er till ännu ett seminarium...

Lägertema:

Instruktör:

Plats:

Schema: ,

Pris: Om du anmäler dig och vi har din betalning på vårat konto innan så får du lägerpriset rabatterat till kr eller kr för en dags träning. Om vi inte har din betalning i tid eller om du betalar senare utgår rabatten, och då kostar lägret kr, eller kr för en dag. i mån av plats

Lunch: Vi kan endast erbjuda lunch om det framgår i anmälningsformuläret. Det finns många restauranger i närheten där vi brukar arrangera läger, klicka på kartlänken ovan så ska det finnas restauranger utmärkta.

Övernattning: i dojon är gratis, ta med luftmadrass och sovsäck. Vi har dusch, toalett och kök (ingen matlagning i dojon)

Läger DVD: Vi filmar oftast våra läger och gör DVD (alltid NTSC, regionsfria som fungerar på alla moderna DVD spelare). Du kan förbeställa DVD'n för kr (inkl porto) innan lägret är över. Vi skickar den till din postadress några veckor senare. Du kan senare köpa filmen och många andra äldre lägerfilmer från våra seminarier på BudoShop.se.

BudoShop.se:

Anmälan: Gå till vår hemsida och fyll i anmälningsformuläret, du hittar det på några få klick. Var detta ett mejlutskick från oss, så brukar vi skicka ett anmälningsformulär i separat e-mejl.

www.kaigozan.se